Acasă Justiţie DOC // Averea unui judecător de la Curtea Constituțională

DOC // Averea unui judecător de la Curtea Constituțională

0

Judecătorul Curții Constituționale, Liuba Șova, a câștigat anul trecut 227 591 lei. Potrivit declarației de avere a magistratului, pentru cele patru luni și jumătate, cât a activat la CCM, Liuba Șova a primit 112691.23 lei sau aproape câte 23 de mii de lei pe lună.

Totodată, judecătorul a declarat că a ridicat un salariu de 3990 de euro, echivalentul a aproape 80 de mii de lei, de la o companie germană. Șova are și două contracte de locațiune a imobilului din care a avut un venit total de peste 35 de mii de lei.

Magistratul a mai declarat că are un cont bancar de 3412 euro și acțiuni la una din cele mai mari companii petroliere din Moldova – TIR EX-PETROL.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.