Acasă Social DOC // Alertele de călătorie pentru moldoveni au fost actualizate

DOC // Alertele de călătorie pentru moldoveni au fost actualizate

0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova a actualizat informațiile privind călătoriile moldovenilor în alte țări. Noile condiții au fost actualizate pe data de 29 aprilie.

Datele din tabel pot fi modificate urmare a adoptării de către autoritățile statelor străine a deciziilor care pot afecta condițiile și regulile de intrare. Călătorii urmează să verifice cerințele de deplasare pe sursele oficiale din statele de destinație.

Informațiile privind alertele de călătorie sunt publicate în regim operativ inclusiv de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.

29.04.2022_alerte_de_calato… by SafeNews

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.