Acasă Social DOC // Alerte de călătorie pentru moldoveni. MAEIE a actualizat informațiile

DOC // Alerte de călătorie pentru moldoveni. MAEIE a actualizat informațiile

0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a actualizat astăzi, 7 mai, lista țărilor care impun restricții la intrarea sau tranzitarea țării pentru cetățenii Republicii Moldova.

Astfel, România menține interdicția de intrare a cetățenilor străini cu o serie de excepții. Cetățenii Republicii Moldova, ca și ai altor state, care nu se încadrează în categoriile de excepții, nu au dreptul de a intra pe teritoriul României pe durata stării de alertă.

Cetățenii Republicii Moldova eligibili pentru călătoriile în România vor fi plasați în izolare pentru 14 zile.

La intrarea în Ucraina, cetățenii străini vor prezenta obligatoriu polița de asigurare medicală, care să acopere costurile unui eventual tratament pentru COVID-19 și/sau costurile privind cheltuielile de carantină, precum și a rezultatului negativ al testării COVID-19, efectuat nu mai târziu de 72 ore înainte de trecerea frontierei. Testul nu este necesar pentru copiii cu vârsta până la 12 ani.

alerte_de_calatorie_07.05.2021 by OnisimMilenKa

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.