Acasă Social Directorul general al Combinatului de panificație „Franzeluţa” și-a dat demisia

Directorul general al Combinatului de panificație „Franzeluţa” și-a dat demisia

0

Director general al Combinatului de panificație „Franzeluţa” S.A., Boris Andros, și-a dat demisia. Despre aceasta anunță serviciul de presă al combinatului.

„În contextul deciziei de a demisiona din funcţia de Director general al Combinatului de panificație „Franzeluţa” S.A., Boris Andros a venit cu un mesaj prin care și-a exprimat recunoștința pentru încrederea care i-a fost acordată în vederea exercitării acestei funcții, aducând mulţumiri colectivului pentru efortul comun depus în perioada de activitate și pentru rezultatele obținute”, se arată în comunicatul combinatului. 

Vedeți mai jos mesajul lăsat de Boris Andros.

„Stimaţi colegi! Dragi prieteni! Vă mulţumesc pentru dedicaţia de care aţi dat dovadă în aceşti ani şi pentru sprijinul pe care mi l-aţi oferit în realizarea misiunii deloc uşoare ce mi-a revenit la cârma întreprinderii. A fost o perioadă care a necesitat maximă responsabilitate, or, indiferent de condiţiile mereu în schimbare, de pandemie și de criză economică, a trebuit nu doar să asigurăm populaţia, consumatorii cu produse de calitate şi la preţ accesibil, dar şi să asigurăm dezvoltarea continuă a întreprinderii – și am reușit acest lucru. Uneori, făcând o scurtă retrospectivă a anilor ce au trecut, îmi este greu să cred că am reuşit împreună cu voi, practic, imposibilul. Dar, cugetând mai profund, înţeleg că altfel nici nu putea fi, având o asemenea echipă de profesionişti. Vă doresc şi în continuare să daţi dovadă de aceeaşi dedicaţie, de acelaşi profesionalism şi să ştiţi că pentru tot ceea ce faceţi, pentru efortul pe care îl depuneți zi de zi, sunteți apreciați. Pe lângă aceste urări, vreau să mai ştiţi că îmi voi aminti cu plăcere de fiecare dintre voi şi de fiecare clipă petrecută împreună. Mult succes în continuare!”, a transmis Boris Andros colegilor săi. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.