Acasă Istorii din spatele culisei Directorul adjunct al ANP, Serghei Demcenco, a fost reținut în dosarul fraudelor...

Directorul adjunct al ANP, Serghei Demcenco, a fost reținut în dosarul fraudelor cu carduri bancare: În aceeași schemă ar fi fist implicat și Viorel Perciun, directorul Penitenciarului Nr. 18-Brănești

0

Serghei Demcenco, directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a fost reținut. Informația a fost publicată de site-ul deschide.md. Surse apropiate anchetei susțin că despre Demcenco ar fi făcut declarații șeful Penitenciarului Nr.18 Brănești, Viorel Perciun, iar în această dimineață acesta fost reținut de către procurori cu suportul SIS.

Demcenco ar fi fost reținut pentru mai multe episoade de corupție, inclusiv pentru implicare în schema de escrocherii prin însușirea mijloacelor financiare de pe cardurile bancare ale cetățenilor. 

Pentru implicare în această schemă săptămâna trecută a fost reținut și Viorel Perciun, directorul Penitenciarului Nr. 18-Brănești, fost director adjunct interimar al ANP în perioada în care Demcenco exercita interimatul funcției de director al ANP.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.