Acasă Social Din fucția de Consilier prezidențial – în cea de Ambasador în SUA!...

Din fucția de Consilier prezidențial – în cea de Ambasador în SUA! Ce avere are Eugen Caras

0

Noul Ambasador al Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii, Eugen Caras, până la numirea în această funcție a activat în calitate de consilier al Președintelui în domeniul politicii externe, informează TRIBUNA.

Astfel, potrivit declarației depuse la plecarea din funcția de consilier prezidențial, pe parcursul anului 2020, a reușit să adune din salariu un venit de 53 578,08 lei.

De asemenea, familia Caras a vândut două imobile: unul – cu 328 383,90 lei, și altul – cu 587 515,94 lei.

Totodată, familia Caras deține în proprietate un apartament, dobândit în 2008, cu suprafața de 96,2 m.p., dar și un autoturism Land Rover Discovery Sport din 2019 – dobândit în 2019, cu 26 711 euro.

De menționat că, Eugen Caras a deținut funcția de consilier prezidențial din decembrie 2019 până în martie 2020, iar anterior a fost Ambasador al Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.