Acasă Social Din ce raioane sunt cele 109 persoane infectate cu COVID-19 în Moldova

Din ce raioane sunt cele 109 persoane infectate cu COVID-19 în Moldova

0

În Moldova au fost depistate 109 de cazuri de coronavirus. Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbravanu, după ședința punctului focal, a spus din ce raioane vin persoanele infectate.

Distribuția cazurilor după teritorii: 

# Chişinău – 40
Hînceşti – 17
# Căuşeni – 8
# Ştefan Vodă – 8
# Ialoveni – 6
# Teritoriile de Est – 6
# Soroca – 5
# Anenii Noi – 4
# Sîngerei  – 3
# Cantemir  – 2
# Rîşcani  – 2
# Basarabeasca  – 1
# Cahul  – 1
# Călăraşi  – 1
# Dubăsari  – 1
# Floreşti  – 1
# Leova  – 1
# Orhei –  1
# Şoldăneşti  – 

Dintre toate cazurile, 66 de sunt cu transmitere locală și 43 de import. Dintre persoanele infectate 45 sunt bărbați și 64 sunt femei.

În Moldova au fost investigate peste 800 de persoane, dintre care 109 de cazuri s-au adeverit a fi pozitive. În prezent, mai mule persoane sunt în stare gravă.

A fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Mai multe detalii despre platformă vezi AICI.

Reamintim că parlamentul a aprobat marți, 17 martie, Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 17 martie-15 mai 2020.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.