Acasă Politic Din ce bani este finanțat partidul PACE condus de Cavcaliuc. Andrei Donică:...

Din ce bani este finanțat partidul PACE condus de Cavcaliuc. Andrei Donică: ”Sluga lui Plahotniuc”

0

Gheorghe Cavcaliuc, este acuzat că și-ar întreține Partidul Acasă Construim Europa (PACE) din bani obținuți abuziv pe când era șef-adjunct la IGP. Acuzații în acest sens au fost fost aduse de către primarul de la Condrița Andrei Donică, liderul Mișcării Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”. Mai mult, fiind invitați în cadrul unei emisiuni televizate din țară, Donică i-a reproșat lui Cavcaliuc că a slujit întotdeauna regimului lui Vladimir Plahotniuc.

„E una să strângi banii cu sacul în timpul când ești șef mare la Poliție și la comandă interceptezi apelurile telefonice, dai de pământ agenții economici, mai controlezi oleacă de țigară și este altceva să fii un simplu activist civic. El este o persoană care a slujit în fiecare minut regimului lui Plahotniuc. Este persoana care a persecutat oameni, activiști civici, politicieni. Plahotniuc nu reușea să deschidă gura, când Cavcaliuc deja fugea de ieșea colb din urma lui”a spus Andrei Donică.

La rândul său, Gheorghe Cavcaliuc susține că partidul său este finanțat de membrii acestuia, dar și de oamenii care împărtășesc aceleași viziuni politice.

„În Partidul Politic PACE avem zeci de oameni de afaceri. Secretarul general al PP PACE are o companie în care activează 180 de angajați. Avem colegi care au sute de hectare de pământ. Aceștia donează zeci de mii de lei”, a menționat Cavcaliuc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.