Acasă Politic Din ce bani trăiește Mihai Ghimpu și în ce relație se află...

Din ce bani trăiește Mihai Ghimpu și în ce relație se află cu Dorin Chirtoacă

0

Fostul președinte al Partidului Liberal (PL) a deschis parantezele la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8 și a spus din ce bani trăiește și în ce relații se află cu nepotul său Dorin Chirtoacă, cel care în prezent se află la cârma PL. „-S-a închis fiecare în casa lui. -Vă sună des? -Când și cum. -Mai are șanse în politica moldovenească? – Depinde de dânsul, este tânăr”, a spus Mihai Ghimpu, când a fost întrebat despre relația pe care o are cu Dorin Chirtoacă, transmite SafeNews.md cu referie la Tv8.md.

Întrebat din ce bani trăiește, politicianul a spus că „Primesc pensia 6.000 de lei și de la Ordinul Republicii – 500. Primesc și dividende de la stațiile PECO”. El a mai spus că din cauza pandemiei veniturile companiei au scăzut cu circa 30 de procente.

Mihai Ghimpu este unul dintre fondatorul companiei „Eurosim”. Din anul 2000, compania se ocupă cu fabricarea băuturilor, țigaretelor, comerțul carburanților autovehicule.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.