Acasă Politic Diacov: ”Voi, faceți ce vreți, dar Partidul Democrat nu va vota demisia...

Diacov: ”Voi, faceți ce vreți, dar Partidul Democrat nu va vota demisia acestui Guvern și nici nu vom participa la formarea altui Guvern”

0

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, anunță că în cazul în care va fi demis Guvernul Chicu, parlamentarii democrați nu vor participa la formarea noului Executiv și vor trece în opoziție. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței plenare a Legislativului.

Vreau să vă spun. Voi, faceți ce vreți, dar Partidul Democrat nu va vota demisia acestui Guvern și nici nu vom participa la formarea altui Guvern. Vom rămâne în opoziție. Noi preferăm, în sfârșit, să fim în opoziție. Noi am vrut să fim în opoziție patru ani de zile, dar nu ne-ați dat voie. Vrem să fim în opoziție și să demonstrăm ce înseamnă opoziția în R.Moldova”, a declarat el.

Amintim că, la moment, coaliția PSRM-PDM este formată din 51 de deputați, în timp ce majoritatea simplă constituie 51 de voturi.

De precizat că alianța dintre socialiști și democrați a fost legiferată la mijlocul lunii martie. Atunci, ea a fost formată din 59 de deputați.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.