Acasă Politic Diacov spune că îl voia pe Filip candidat la prezidențiale. De ce...

Diacov spune că îl voia pe Filip candidat la prezidențiale. De ce au renunțat?

0

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, spune că și-a dorit ca Pavel Filip să lupte pentru fotoliul de șef al statului. Potrivit dânsului, Filip s-a lăsat convins de argumentele majorității.

„Dacă nu suntem cel puțin pe locul trei, nu se merită. Lasă ei să lupte. Am ajuns la această decizie de comun acord. Opinia majorității prevalează. Eu credeam că domnul Filip trebuie să participe la alegeri. Dar am căzut de acord cu argumentele aduse”, a declarat Dumitru Diacov în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Întrebat dacă, astfel, partidul a decis să nu cheltuie bani pe campanie, politicianul a menționat:

„E unul dintre argumente, dar nu primul. Ca să cheltui, trebuie să ai bani”.

PDM a anunțat că nu va înainta un candidat la prezidențiale, dar nu a menționat însă pe cine vor susține în cursa din 1 noiembrie curent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.