Acasă Politic Diacov, despre decizia CC de a suspenda Acordul de creditare cu Rusia:...

Diacov, despre decizia CC de a suspenda Acordul de creditare cu Rusia: Este un accident nenorocit

0

Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, consideră că decizia Curții Constituționale prin care a fost suspendată legea privind creditul rusesc este „ciudată”. Declarația a fost făcută în această seară la postul de televiziunea „ProTv”.

„Este o decizie a membrilor Curții. Urmează să vedem ce e la mijloc. Este un accident nenorocit prin care am ajuns în această situație. Sper ca CCM să fie o instituție neutră. Este cam stranie decizia de astăzi. A fost anulată o decizie care încă nu a intrat în vigoare”, a declarat Diacov. 

Amintim că la sesizarea deputatului Pro Moldova, Sergiu Sîrbu, Curtea Constituțională a decis suspendarea acțiunii, inclusiv procedura de intrare în vigoare, a Legii pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Federației Ruse și Guvernul Republicii Moldova privind acordarea Guvernului Republicii Moldova a unui împrumut în valoare de 200 de milioane de euro, până la examinarea în fond a sesizării.


Citește și: Curtea Contituțională a suspendat legea cu privire la Acordul de credit cu Federația Rusă

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.