Acasă Comunicate de presă Deținutul evadat de la Cricova este de negăsit: Poliția cere ajutor

Deținutul evadat de la Cricova este de negăsit: Poliția cere ajutor

0

Valentin Cebanica, deținutul fugar de la Penitenciarul nr. 4, încă nu a fost găsit. Într-un comunicat remis presei, oamenii legii cer ajutorul cetăţenilor pentru a-l identifica pe Cebanica Valentin Alexandru, în vârstă de 28 de ani.

Semnalmente: înălțime 1.75-1.77 m, corpolență slabă,  îmbrăcat în blugi de culoare albastră, geacă neagră și adidași albi.

La gât, pe partea dreaptă, are un tatuaj sub formă de cruce, cicatrice la sprânceana stângă și în regiunea gâtului.

Persoanele care deţin informaţii despre locul aflării acestuia sunt rugate să telefoneze la numerele de telefon 060525971  și 79152827.

Valentin Cebanica a evadat în noaptea de 24 mai, 2021 din Penitenciarul Nr.4-Cricova. Condamnatul a deteriorat lacătul ușii de la tavan, care duce la acoperișul blocului administrativ, a trecut de clădirile de pază și a fugit.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.