Acasă Istorii din spatele culisei Detalii despre decesul tinerei de 23 de ani din Bălți. Minsterul Sănătății:...

Detalii despre decesul tinerei de 23 de ani din Bălți. Minsterul Sănătății: „Este un caz ieșit din comun”

0

Tânăra de 23 de ani, care a decedat de Covid-19 urmează a fi supusă unei expertize medicale, pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la moartea acesteia. Despre aceasta a anunțat șefa pe politici în domeniul asistenței medicale urgență comunitare, Tatiana Zatîc, transmite unimedia.info.

„Este un caz ieșit din comun. Din datele care le-am obținut în procesul de evaluare a acestui caz am constatat că persoane respectivă nu s-a adresat la medic până la internare. Din spusele rudelor, la care ea a venit cu o zi înainte de internare, pacienta a primit tratament de sine stătător.

În cadrul anchetei epidemiologice a acestei persoane este indicat locul de muncă. Este vorba de o benzinărie. Acum este în proces de examinare persoanele cu care a contactat. Tânăra a fost internată, a fost un deces până la 24 de ore. Cazul dat urmează a fi expertizat și urmează să avem mai multe detalii”, spune Zatîc.

Amintim că tânără a fost internată în stare extrem de gravă, la data de 27 aprilie, în cadrul Spitalului din Bălți. Aceasta mai avea insuficiență renală, insuficiență respiratorie acută.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.