Acasă Extern Detalii despre boala lui Putin: Un publicist rus indică noi semnale de...

Detalii despre boala lui Putin: Un publicist rus indică noi semnale de la Kremlin

0

În ultimii zece ani s-a vorbit despre boala dictatorului Putin. Se presupune că în curând va fi un post vacant la Kremlin. Despre acest lucru a menționat publicistul rus Andrei Piontkovski. El a remarcat că, în ultimii ani, Putin a fost diagnosticat cu cancer la „aproape toate organele”.

Acum, potrivit publicistului, unele semnale indică faptul că sănătatea lui Putin nu este cea de odinioară și s-ar putea să fie grav bolnav, conform unian.net.

„Așa o impresie se creează de parcă se discută despre faptul că un post vacant la Kremlin se eliberează. Și toată lumea participă la „casting” pentru loc, iar cine va spune mai multe lucruri urâte despre Ucraina va primi postul”, a spus Piontkovski.

Boala lui Putin

Anterior, o serie de experți și mass-media din diferite țări au susținut că Vladimir Putin a fost bolnav. În special, președintelui rus i-au fost atribuite diverse tipuri de cancer, precum și schizofrenie, demență și boala Parkinson. La sfârșitul lunii mai, au apărut informații că șeful Rusiei a fost operat.

În același timp, la începutul acestei luni, un fost prieten al președintelui Federației Ruse, fostul bancher Serghei Pugaciov a spus că Putin ar putea avea cancer.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.