Acasă Politic Dereck J. Hogan a avut o întrevedere cu Igor Grosu: Subiectele discutate

Dereck J. Hogan a avut o întrevedere cu Igor Grosu: Subiectele discutate

0

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, a avut astăzi o întrevedere cu liderul PAS, Igor Grosu, în cadrul căreia au discutat despre situația politică din țară și alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Igor Grosu i-a mulțumit ambasadorului SUA pentru sprijinul oferit Moldovei, afirmând că, anul acesta, țara noastră are posibilitatea de a intra într-o nouă perioadă de dezvoltare.

„Astăzi am avut o discuție cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. I-am mulțumit domnului Ambasador Hogan în numele tuturor cetățenilor pentru sprijinul constant oferit de Statele Unite ale Americii de-a lungul anilor. Am discutat despre situația politică din țară și despre alegerile parlamentare din 11 iulie. Ne dorim cu toții un scrutin liber și corect ca oamenii să poată vota nestingherit, indiferent de locul unde se află. 
Moldova are în 2021 marea șansă să intre într-o perioadă de dezvoltare stabilă, de creștere economică, de deschidere, acumulare și construcție. Republica Moldova are nevoie și mizează pe sprijinul SUA și al poporului american și în continuare pentru dezvoltarea țării noastre, reformarea justiției și consolidarea democrației”, a anunțat Grosu.

Precizăm că, în ultima perioadă, ambasadorul SUA vizitează frecvent fie partidele politice din țară, în contextul scrutinului parlamentar, fie unele instituții ale statului, antrenate în procesul de organizare a alegerilor. 

Ultima vizită a ambasadorului SUA la Comisia Electorală Centrală s-a desfășurat cu scandal, comuniștii și socialiștii acuzând-ul pe Hogan că s-ar implica în treburile interne ale statului și că ar face presiuni asupra factorilor de decizie din cadrul acestor entități.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.