Acasă Politic Deputații se vor întruni în ședință plenară: Ordinea de zi

Deputații se vor întruni în ședință plenară: Ordinea de zi

0

Deputații se vor întruni în ședință plenară joi, 7 octombrie, cu începere de la ora 11:00. Ordinea de zi a ședinței a fost aprobată astăzi, 6 octombrie, de membrii Biroului Permanent al Parlamentului.

Deputații vor dezbate în lectura a doua proiectele de modificare a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, Legii cu privire la Autoritatea Națională de Integritate și Legii privind declararea averii și a intereselor personale, precum și cel de modificare a Codului de executare al Republicii Moldova.

În prima lectură, va fi dezbătut proiectul de lege pentru modificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor.

Pe ordinea de zi mai figurează proiectele de hotărâre privind desemnarea unui membru și vicepreședinte al Consiliului de administrație al CNPF și demisia unui deputat în Parlament.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.