Acasă Alegeri 2020 Deputat român despre atacurile lui Igor Dodon: ”Oricât ar încerca să fraudeze...

Deputat român despre atacurile lui Igor Dodon: ”Oricât ar încerca să fraudeze și să care oameni din Transnistria la urne, sfârșitul este aproape”

0

Igor Dodon simte că pierde alegerile și este tot mai disperat. Afirmația îi aparține deputatului român, Matei Dobrovie, care spune că Dodon vine doar cu amenințări și atacuri în adresa contracandidatei sale, Maia Sandu.

„Igor Dodon amenință cu război civil dacă nu va fi ales și agită din nou pericolul unionist. Promite că va schimba Constituția ca să-i interzică pe unioniști și o atacă din nou mizerabil pe Maia Sandu cu faptul că nu are copii și nu e căsătorită, exact ca în 2016. Numai că de data asta este de bine”, a spus Dobrovie

Totodată, deputatul afirmă că Dodon a oferit cetățenilor doar corupție și sărăcie. Iar acum cât nu ar încerca să fraudeze alegerile, oricum va pierde în fața Maiei Sandu.  

„După o guvernare dezastruoasă în care a reușit să strice relațiile R.Moldova cu aproape toți vecinii, să trădeze orice interese naționale, nu a făcut reformele asumate prin Acordul de Asociere și a gestionat catastrofal pandemia, Dodon a rămas fără argumente. El nu are ce să le ofere cetățenilor în afară de sărăcie și corupție. Ca urmare recurge la veșnica sperietoare cu unirea, unioniștii, într-o ultimă încercare de a-și ascunde eșecul și de a-și mobiliza electoratul. Nu va merge! Oricât ar încerca să fraudeze și să care oameni din Transnistria la urne, sfârșitul este aproape. Maia Sandu va câștiga duminică și odată cu ea și cetățenii R.Moldova!”, a conchis Matei Dobrovie.

https://www.facebook.com/MateiDobrovieDeputat/posts/1698911833617049

Duminică, 15 noiembrie, în R. Moldova se va desfășura al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Lupta se va da între candidatul PAS, Maia Sandu și candidatul independent, susținut de PSRM, Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.