Acasă Istorii din spatele culisei DECLARAȚIE BOMBĂ! Fostul procuror, Ion Diacov recunoaște PUBLIC că guvernarea CONTROLEAZĂ instituțiile...

DECLARAȚIE BOMBĂ! Fostul procuror, Ion Diacov recunoaște PUBLIC că guvernarea CONTROLEAZĂ instituțiile statului: ”Aveți sub control SIS, MAI, Procuratura…”

1

Fostul procuror al municipiului Chișinău și fratele președintelui de onoare al PDM, Ion Diacov, recunoaște public că actuala guvernare controlează instituțiile statului.

Vădit deranjat de plecarea socialistului Gațcan către Pro Moldova, fostul procuror Ion Diacov vine cu un mesaj în adresa guvernanților. Într-o postare făcută recent pe pagina sa de facebook, acesta declară că guvernarea ”are sub control SIS, MAI, Procuratura, toată mașinăria de stat, dar în acelați timp nu pot documenta și aresta persoanele implicate în cumpărarea deputaților.

Mai mult, după ce confirmă public că procuratura este controlată de politic, Diacov se auto invită ca să-i consulte pe cei de la guvernare, cum să scape de criminalii și mafia politică.

Voi un pic de mândrie bărbătească aveți?
Invitați-mă să vă consult, DERBEDEILOR,dacă nu vă duce capul,pentru a scăpa țara de CRIMINALII și de MAFIA din politică! a scris Diacov.

Amintim că astăzi, 30 iunie, deputatul Ştefan Gaţcan, ales în luna martie în circumcripţia din Hînceşti pe listele PSRM, a anunţat că părăseşte PSRM şi aderă la Pro Moldova. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.