Acasă Politic Decizie de ultima oră // PCRM se îndreaptă spre un bloc electoral...

Decizie de ultima oră // PCRM se îndreaptă spre un bloc electoral cu PSRM

0

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, și secretarul Comitetului Central al formațiunii, Oleg Reidman, vor continua consultările cu PSRM privind formarea unui bloc electoral pentru participarea la scrutinul din 11 iulie. Decizia a fost adoptată astăzi în cadrul ședinței CC al PCRM, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Totodată, Reidman urmează să pregătească toate actele necesare în vederea formăii unui bloc electoral în urma consultărilor.

PCRM și conducerea partidului rămân pe aceeași poziție privind evaluarea activității PSRM și a lui Igor Dodon. Cu toate acestea, noi nu putem subestima riscurile pentru Moldova, legate de viitoarele alegeri în Parlamentul R.Moldova”, se menționează în comunicatul PCRM.

Potrivit comuniștilor, „există riscuri reale ca la guvernare în urma scrutinului parlamentar să ajungă forțe unioniste de dreapta care pun în pericol independența și suveranitatea Moldovei”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.