Acasă Social Decizia privind verificarea constituționalității PP Șor, în Monitorul Oficial

Decizia privind verificarea constituționalității PP Șor, în Monitorul Oficial

321
0

Monitorul Oficial de vineri, 11 noiembrie, a publicat decizia Executivului de aprobare a proiectului Hotărârii de Guvern prin care Ministerul Justiției propune verificarea constituționalității Partidului Șor,

Conform sesizării, acțiunile comise de Partidul Șor pe parcursul ultimilor şase ani sunt incompatibile cu principiile fundamentale ale democraţiei.

De asemenea, pe lângă investigațiile jurnalistice, care demonstrează încercările partidului de a submina vectorul de dezvoltare europeană a Republicii Moldova cu implicarea serviciilor secrete din alte state, în document este menționat și faptul că, recent, liderul formațiunii a fost inclus pe lista de sancțiuni a Statelor Unite ale Americii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here