Acasă Social De Paștele Blajinilor, cimitirele din Chișinău vor fi închise

De Paștele Blajinilor, cimitirele din Chișinău vor fi închise

0

Cimitirele din municipiul Chișinău vor fi închise pe data de 26-27 aprilie, când este comemorat Paștele Blajinilor, transmite moldpres.

Primarul Ion Ceban a declarat la începutul ședinței on-line de marți a serviciilor primăriei că cimitirele din municipiul Chișinău vor continua să fie închise și la 26-27 aprilie, data în care credincioșii din Republica Moldova își comemorează rudele decedate.

Sursa citată a menționat că Sărbătorile Pascale din acest an au fost liniștite și că locuitorii municipiului Chișinău au respectat recomandarea de păstrare a distanței sociale și de a sta la domiciliu.

Edilul a subliniat că va continua să suspende transportul public municipal în zilele de odihnă care vor urma,  ceea ce înseamnă că nici în zilele de comemorare a rudelor decedate, transportul public nu va circula.

“Prefer să fiu criticat pentru aceste măsuri, decât să îmi reproșez că nu am făcut totul pentru protejarea locuitorilor orașului”, a spus Ceban.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.