Acasă Justiţie De la Procuratura Anticorupție la Procuratura Generală. Noul coronavirus se răspândește avansat...

De la Procuratura Anticorupție la Procuratura Generală. Noul coronavirus se răspândește avansat printre procurori. Cine sunt aceștia

0

După ce șase angajați ai Procuraturii Anticorupție au fost diagnosticați cu noul coronavirus, astăzi, se anunță despre faptul că virusul a ajuns și în Procuratura Generală. Potrivit unui comunicat de presă, doi procurori de la Procuratura Generală au fost testați pozitiv la Covid – 19.

„Starea celor două persoane este bună, ele fiind în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicilor, iar revenirea lor la muncă va fi permisă doar la prezentarea rezultatelor negative ale testului la Covid – 19”, se menționează într-un comunicat al Procuraturii Generale.

Potrivit unor surse SafeNews.md din cadrul Procuraturii Generale, cei doi ar fi procurori pentru misiuni speciale.

Procuratura Generală anunță că administrația a dispus măsuri sporite de protecție pentru restul colectivului, fiind verificați toți angajații care au intrat în contact cu persoanele infectate, având în vedere necesitatea autoizolării acestora.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.