Acasă Diverse De ce fructele pot contribui la creșterea în greutate

De ce fructele pot contribui la creșterea în greutate

0

Campioana de nenumărate ori și câștigătoarea campionatelor de parkour și aerobică sportivă, Liza Isaeva, a povestit că fructele nu trebuie consumate în timpul unei diete.

„Fructele sunt un complex de vitamine bun care este bogat în carbohidrați simpli și glucoză. De aceea ar trebui să abordați cu atenție alegerea acestor produse. Abundența lor în dietă poate duce la creșterea în greutate, deteriorarea calității pielii, somn și sănătate generală”, a explicat Isaeva, pentru gazeta.ru,

Ea a avertizat că o dietă strictă trebuie urmată numai la sfatul medicului.

Cu toate acestea, puteți ajusta în mod independent nutriția, echilibrul apei și regimul de antrenament, în special antrenamentul de forță și alergatul.

Potrivit acesteia, organismul are nevoie de un regim echilibrat, cu concentrațiile potrivite de proteine, grăsimi și carbohidrați.

„Proteinele sunt esențiale ca elemente de bază ale celulelor. Toate țesuturile corpului, mușchii, precum și părul, colagenul pielii faciale și lichidul articular sunt compuse din aminoacizi proteici. Grăsimile reglează nivelurile hormonale și, de asemenea, ajută la absorbția vitaminelor solubile în grăsimi. Carbohidrații complecși reglează funcționarea tractului gastro-intestinal și servesc drept combustibil energetic pentru organism”, a mai adăugat Isaeva.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.