Acasă Justiţie Curtea de Apel a respins apelul făcut de Exclusiv Media: RISE...

Curtea de Apel a respins apelul făcut de Exclusiv Media: RISE Moldova – câștig de cauză în investigația Bahamas

0

Curtea de Apel Chișinău a respins, ieri, 25 februarie, apelul făcut de Exclusiv Media SRL, firma deputatului socialist, Corneliu Furculiță, cea prin care au trecut banii lui Dodon din Bahamas. Astfel, magistrații de la Apel au menținut decizia din prima instanță unde RISE Moldova a avut câștig de cauză.

Amintim că, în urma investigației ”Banii lui Dodon din Bahamas”, publicată în 2016, socialiștii au acționat RISE Moldova în judecată, fiind înregistrate două procese. Unul din numele Exclusiv Media SRL și altul din numele PSRM/Igor Dodon.

După patru ani de judecată, timp în care s-a ajuns și la CtEDO, RISE Moldova a câștigat la Apel și litigiul cu PSRM/Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.