Acasă Istorii din spatele culisei Cumătrul lui Dodon, ex-deputatul PSRM Teterea, s-a mutat din scaunul de legiuitor...

Cumătrul lui Dodon, ex-deputatul PSRM Teterea, s-a mutat din scaunul de legiuitor în cel de director „Chișinău-Gaz”

0

Ex-deputatul PSRM Oleg Teterea, care ieri și-a depus cererea de demisie din Parlament, a fost ales în funcția de director general al SRL „Chișinău-Gaz”. Cel puțin asta reiese din informația actualizată ieri, 13 mai, pe un portal cu informații despre întreprinderile înregistrate în Moldova.

Oleg Teterea a fost ales deputat în urma scrutinului parlamentar din 24 februarie 2019 pe lista de partid a PSRM. Anterior, presa a scris că Teterea este unul dintre cei mai vechi și devotați prieteni și cumetri ai lui Igor Dodon.

Menționăm că, SRL „Chișinău-Gaz” este o întreprindere din cadrul SA „Moldova Gaz”, unde președinte este Vadim Ceban, fost prim-vicepreședinte al Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia. „Chișinău-Gaz” are activitatea de bază – distribuția gazelor naturale în teritoriul autorizat conform licenței deținute.

La momentul actual SRL “Chișinău-gaz” are ca activitate de baza exploatarea și întreținerea a 3187.592 km gazoducte, 53  puncte de reglare a presiunii, 3880 stații de reglare a presiunii, 382 stații de protecție catodica, 175 noduri de evidență a gazelor.

Captură: infodebit.md

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.