Acasă Extern Cum au apărut Angelina Jolie și Zahara, fiica ei de 16 ani,...

Cum au apărut Angelina Jolie și Zahara, fiica ei de 16 ani, la un eveniment

0

Angelina Jolie apare din ce în ce mai rar la evenimente, mai ales în compania copiilor ei și ai lui Brad Pitt. Iată că de data aceasta a făcut o excepție și seara trecută a fost însoțită de Zahara, fiica ei în vârstă de 16 ani, la Variety’s Power Of Women, în Los Angeles, transmite SafeNews.md cu referire la Libertatea.ro.

Mama și fiica au atras privirile, toate aparatele de fotografiat s-au îndreptat spre ele când au pășit la evenimentul dedicat femeilor de succes. 

Actrița în vârstă de 46 de ani a îmbrăcat o rochie până în pământ, crem. Nu și-a pus în evidență nici picioarele subțiri, nici bustul generos. 

Părul l-a avut desprins, iar în privința machiajului, a ales unul discret la ochi, iar pe buze a purtat ruj roșu. 

De partea cealaltă, Zahara Jolie Pitt pare că își dorește să calce pe urmele mamei sale din punct de vedere vestimentar. Și tânăra în vârstă de 16 ani a îmbrăcat o salopetă lungă, dar albă. Nu s-a machiat, iar în urechi a ales cercei cu perle. 

Zahara Jolie Pitt e adoptată

Zahara Jolie Pitt s-a născut în 2005 în Etiopia și avea doar șase luni când a fost adoptată de Angelina Jolie și Brad Pitt. Deși au existat câteva controverse legate de nașterea fetiței, zvonurile au fost infirmate chiar de către mama biologică a acesteia. 

Mama biologică a Zaharei a fost nevoită să o abandoneze din cauza unei boli pe care o avea, dar și din cauza sărăciei, scrie catine.ro. 

Angelina are 6 copii cu Brad Pitt Angelina Jolie, care a apărut recent cu The Weeknd, este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. 

În plan personal, actrița a fost căsătorită de trei ori. 

Între anii 1996-2000, ea a fost măritată cu Jonny Lee Miller. Din anul 2000 până în anul 2003, a format o familie cu Billy Bob Thornton. 

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, şi Angelina Jolie, 46 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.