Acasă Social Cum arată echipamentul sportiv al R. Moldova care se va prezenta la...

Cum arată echipamentul sportiv al R. Moldova care se va prezenta la Jocurile Olimpice

0

În Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” a fost prezentat echipamentul sportiv și ținutele oficiale în care vor defila sportivii moldoveni la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 15 sportivi din Republica Moldova vor evolua la Jocurile olimpice de la Tokyo. Echipa s-a mărit pe ultima sută de metri, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.md.

Zile numărate au rămas până la startul evenimentului multi-sportiv care are loc o dată la 4 ani – Jocurile Olimpice de vară.

Suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a fost transferat pentru desfășurare în 2021. În această competiție, Republica Moldova are deja 12 calificări, dintre care 6 sunt obținute de către angajați și sportivi ai Ministerului Afacerilor Interne.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.