Acasă Sport Cristiano Ronaldo are un ”altar” în vestiarul Barcelonei! De ce țin catalanii...

Cristiano Ronaldo are un ”altar” în vestiarul Barcelonei! De ce țin catalanii afișe cu fostul rival de la Real Madrid

0

Cristiano Ronaldo a fost cel mai mare rival al Barcelonei în perioada petrecută la Real Madrid. În treizeci de meciuri disputate împotriva Barcelonei, Ronaldo a marcat 18 goluri. Unul dintre pereții vestiarului celor de la Barcelona îi este dedicat jucătorului de la Juventus, iar motivul este unul surprinzător.

Cristiano Ronaldo are un ”altar” în vestiarul Barcelonei

Ronaldo este protagonistul unuia dintre pereții vestiarului celor de la Barcelona de la baza sportivă Ciutat Esportiva Joan.

De câteva luni, catalanii au afișat mai multe imagini cu articole în care se vorbește despre Cristiano Ronaldo. Acestea sunt din perioada în care portughezul a fost infectat cu virusul SARS-Cov 2, iar cei de la Barcelona le folosesc pentru a nu uita niciodată de importanța respectării regulilor și recomandărilor specialiștilor în privința sănătății și că și cei mai buni pot avea de suferit dacă le încalcă.

Afișele cu Ronaldo nu sunt singurele metode de a-i face pe catalani să respecte regulile sanitare. Pe tabla din vestiar sunt lipite mai multe postere care conțin toate măsurile necesare evitării îmbolnăvirii, atât în spaniolă, cât și în limba engleză.

Echipe cu tradiție au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc! Hai duminică în Digi Online să vezi de la 18:30 UTA Arad vs. Farul Constanța și de la 21:30 Rapid vs. Chindia Târgoviște.

Potrivit AS.com, unul dintre titlurile articolelor lipite în vestiarul Barcelonei spune ”Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu  COVID-19 și nu va fi disponibil împotriva Barcelonei”.

Articolul se referă la meciul din grupele Champions League, dintre Juventus și Barcelona, la care Cristiano Ronaldo nu a fost prezent pentru că se afla în carantină. Atunci, Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0, iar golurile au fost marcate de Lionel Messi și Ousmane Dembele.

Cu toate acestea, în partida retur, Juventus s-a impus cu 3-0, iar Ronaldo a fost marcatorul a două dintre goluri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.