Acasă Social Crimă la Nisporeni: Un bărbat și-a omorât soția cu toporul, chiar dacă...

Crimă la Nisporeni: Un bărbat și-a omorât soția cu toporul, chiar dacă avea ordin de protecție

0

O femeie de 56 de ani fost omorâtă cu toporul de soțul său în seara de marți, 7 decembrie, la Nisporeni. Deși avea un ordin de protecție, asta nu l-a oprit pe individ să se apropie de femeie și tot el a fost cel care a anunțat oamenii legii despre crima comisă.

Seviciul de gardă al IP Nisporeni a fost alertat de către un bărbat dintr-o localitate din raionul Nisporeni, care a comunicat că și-a lovit soția cu toporul în cap.

La fața locului polițiștii au stabilit că, bărbatul de 58 ani, fiind în stare de ebrietate, a avut un conflict cu soția sa în vârstă de 56 ani, pe care a lovit-o cu toporul în cap.

Femeia a decedat pe loc.

Vicol a precizat că individul se afla la evidența la IP Nisporeni ca agresor de familie pentru comportamentul agresiv față de soție și că Judecătoria Ungheni a emis o ordonanță de protecție pe numele acestuia.

Mai mult, cu o zi înainte de comiterea crimei, pe 06 decembrie 2021, pe numele său a fost inițiată și o cauză penală pentru încălcarea ordonanței de protecție.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o cauză penală în baza alin.2, art.145 CP RM – omorul săvârșit cu premeditare asupra unui membru de familie, care se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă, iar făptașul a fost reținut în baza art. 166 CPP RM.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.