Acasă Social Crimă la Ialoveni. Bărbat bătut până la moarte și aruncat în WC-ul...

Crimă la Ialoveni. Bărbat bătut până la moarte și aruncat în WC-ul din curtea casei

0

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii după ce și-ar fi ucis consăteanul, iar trupul neînsuflețit al acestuia l-a aruncat în toaleta din curtea casei sale. Crima a avut loc în localitatea Văratic, din raionul Ialoveni, iar cadavrul a fost găsit în această după-amiază.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani și a fost găsit în toaleta consăteanului său în vârstă de 55 de ani. Medicii-legiști veniți la fața locului au depistat pe suprafața cadavrului mai multe urme de moarte violentă caracteristice maltratării.

Bărbatul de 55 de ani a fost reținut pentru 72 de ore. Pe numele său a fost pornit un dosar penal, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.