Acasă Social Crimă la Călărași: O femeie și-a înjunghiat concubinul care o bătea

Crimă la Călărași: O femeie și-a înjunghiat concubinul care o bătea

0

O tânără a fost reținută de oamenii legii, după ce și-ar fi înjunghiat mortal concubinul care a bătut-o și care a vrut să dea foc casei. Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de presă din cadrul IP Călărași, Cristina Vicol.

Potrivit informației, vecina bănuitei a alertat poliția după ce ar fi văzut-o pe aceasta cu urme vizibile de agresare fizică.

”Deplasându-se la fața locului, Grupa Operativă a IP Călărași, împreună cu conducrea IP Călărași, Procurorul raional și medicului legist a stabilit că în jurul orelor 21:30, femeia în vîrstă de 33 ani, fiind în stare de ebrietate a inițiat un conflict cu concubinul ei, locuitor al r-nul Călărași, în vârstă de 48 ani, din motiv că ultimul dorea să incendieze lucrurile din casă. 

În urma conflictului bărbatul i-a aplicat câteva lovituri cu pumnul în regiunea feței, tot în acelaș timp i-a mai aplicat o plagă în regiunea ochiului drept cu un cuțitul de bucătărie concubinei sale, ultima i-a inversat cuțitul și la înfipt în regiunea presternală. La scurt timp bărbatul a decedat la fața locului”, ne-a declarat Vicol.

La moment femeia  este reținută pentru 72 de ore.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.