Acasă Justiţie Crima de la Strășeni: Stratulat rămâne în arest preventiv

Crima de la Strășeni: Stratulat rămâne în arest preventiv

0

Dorin Stratulat, principalul suspect în cazul tânărului găsit împușcat într-o pădure din raionul Strășeni, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Strășeni. Stratulat a cerut ca ședința să se desfășoare în lipsa lui.

Dorin Stratulat s-a aflat în România din luna august. Pe 13 octombrie curent, el a fost extrădat de către autoritățile de la București.

Pe 10 august, cadavrul unui tânăr de 29 de ani a fost descoperit îngropat într-o pădure din satul Zubrești. Înainte să fie îngropat, el a fost împușcat. 

La scurt timp de la comiterea crimei, nepotul generalului Nicolae Alexei, fiul fostului polițist Ion Stratulat, împușcat în 2011 de fostul sportiv Ion Șoltoianu, a fugit din Republica Moldova. Înainte de crimă, victima și presupusul asasin ar fi participat la o petrecere într-o casă din pădurea din Zubrești, care ar aparține familiei lui Ion Stratulat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.