Acasă Istorii din spatele culisei Crima de la Ocnița // Tânărul ar fi fost ucis de către...

Crima de la Ocnița // Tânărul ar fi fost ucis de către o fată de 15 ani

0

Au apărut noi detalii despre tânărul care a fost găsit mort în această dimineață în localitatea Grinăuți-Raia, din raionul Ocnița. Acesta ar fi fost înjunghiat de către o minoră, transmite deschide.md.

Surse apropiate anchetei, sub protecția anonimatului, susțin că în acest caz a fost identificată și reținută o persoană suspectată că l-ar fi ucis pe tânăr. Este vorba despre o minoră în vârstă de 15 ani, care este și sora femeii cu care locuia în concubinaj victima.

„Se presupune că aceasta l-ar fi înjunghiat cu un cuțit, după ce tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. Dânsa fost escortată la IP Ocnița pentru a fi anchetată. Crima ar fi fost comisă în stare de ebrietate”, ne-a spus sursa.

Solicitată telefonic, Svetalana Talpă, ofițerul de presă al IP Ocnița, nu a putut confirma informația.

Amintim că în această dimineață un bărbat a alertat poliția, după ce a găsit la poartă trupul neînsuflețit al fiului său. 

Mai multe detalii: Vinerea neagră, la Ocnița. Un tată și-a găsit fiul de 25 de ani ucis în bătaie la poartă

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.