Acasă Social Creștere alarmantă a cazurilor de infecție cu Covid-19. 375 de cazuri noi...

Creștere alarmantă a cazurilor de infecție cu Covid-19. 375 de cazuri noi și alte 6 persoane decedate

0

Potrivit informațiilor oferite de Ministerul Sănătății în ultimele 24 de ore au fost înregistrate încă 375 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Alte șase persoane au pierdut lupta pentru viață. Astfel numărul celor infectati a depășit cifra de 12 000, iar a deceselor a ajuns la 423.

Încă 375 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 4 în Transnistria. 373 cazuri sunt cu transmitere locală, iar în două cazuri persoanele au revenit din Federația Rusă și Marea Britanie.

În total teste au fost efectuate 1824 de teste, circa  1483 – primare şi repetate – 341.

Numărul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 12 254.

Din numărul total de cazuri din această zi, 30 sunt lucrători medicali: 5 medici , 16 – asistenți medicali, șase – felceri și trei lucrători din rândul personalului tehnic din cadrul instituțiilor medicale.

Totodată au fost înregistrate șase noi decese provocate de infecția COVID-19:

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.