Acasă Politic Creditul rusesc în Parlament // Slusari, către deputații PD: Pentru familiile voastre...

Creditul rusesc în Parlament // Slusari, către deputații PD: Pentru familiile voastre ați fi semnat așa acord?

0

Deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a venit cu o adresare, în timpul ședinței Parlamentului, către deputații Partidului Democrat.

„În afară de cetățenii R. Moldova, mă adresez în special către deputații PD. Aveți un proiect de credit, despre care e scris că e un credit suveran, dar peste un punct apar companiile rusești cu interesele lor, fără perioadă de grație, fără explicații cum este calculată dobânda, cu cuplarea datoriilor private și principalul fără indicarea instanței de judecată unde toate aceste interpetări pot fi examinate. Noi azi am înțeles că judecata va fi în Federația Rusă  Eu vă întreb pe fiecare din dumneavoastră, pentru familia dumneavoastră ați fi semnat un așa acord de împrumut?”, s-a adresat Slusari deputaților democrați.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.