Acasă Social Covid-19. Ultimele decizii aprobate de Comisia Situații Excepționale

Covid-19. Ultimele decizii aprobate de Comisia Situații Excepționale

0

Membrii Comisiei Situații Excepționale au anunțat, vineri, 20 martie, care sunt cele mai noi decizii aprobate de Comisie, în legătură cu măsurile care urmează a fi luate în timpul stării de urgență declarată în R. Moldova.

Decizii aprobate de Comisie:

  • Grafic separat de activitate pentru ministere, Cancelaria de Stat și alte autorități administrativ-teritoriale subordonate Guvernului De luni, graficul de activitate – 7:30 – 16:00, cu pauză de masă 12:00 – 12:30. Decizia a fost luată pentru a fluidiza traficul în transportul public.
  • Concretizări în unele activități economice. Este reluată și continuă activitățile de comerț a tuturor tipurilor de mărfuri. Nu a fost sistată activitatea depozitelor angro, comerțul cu ridicata. Se referă și la comerțul electronic și livrarea de mărfuri de orice tip.
  • Au fost luate mai multe decizii cu privire la activitățile CNAM-ului și finanțării din resursele bugetare a procurării de medicamente, dar și pentru deservirea cetăețenilor care se adresează în punctele medicale cu simptome de infecție cu Covid-19. Persoanele care nu sunt asigurate, care nu au poliță, prin decizia de astăzi, toți vor beneficia de tratament și li se va acorda suportul necesar.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.