Acasă Social COVID-19 mai face o victimă. O femeie din Ștefan-Vodă a fost înmormântată...

COVID-19 mai face o victimă. O femeie din Ștefan-Vodă a fost înmormântată ieri, iar autoritățile au tăcut

0

Coronavirusul a mai făcut o victimă în R.Moldova. O femeie din satul Crocmaz, raionul Ștefan-Vodă, a decedat în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie din cauza complicațiilor provocate de temutul virus. Deși aceasta s-a stins după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19, autoritățile au evitat să facă public acest caz.

Contactat de reporterii DESCHIDE.MD, primarul din Crocmaz, Ion Veleșco, a declarat că femeia fusese anterior externată din Spitalul din Ștefan-Vodă, cu toate că avea simptome evidente de coronavirus. Ajunsă acasă, aceasta a chemat din nou ambulanța și abia atunci medicii au transportat-o la spitalul din Căușeni, acolo unde a și fost testată pozitiv la COVID-19.

„Eu personal am vorbit cu dumneaei. După ce a fost externată din spitalul din Ștefan Vodă, ea a ajuns acasă la poartă și se simțea foarte rău. A chemat ambulanța și a fost dusă la spitalul din Căușeni. Acolo a fost testată pozitiv pentru COVID-19, iar noaptea a murit într-un spital din Chișinău. Ieri a fost înmormântată, iar cei 10 oameni care au fost la cimitir sunt în carantină. Mă întrebați de ce a fost trimisă acasă dacă era bolnavă… Aceasta e atitudinea medicilor”, ne-a spus primarul din sat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.