Acasă Social COVID-19 // Încă 4 persoane au decedat în Republica Moldova

COVID-19 // Încă 4 persoane au decedat în Republica Moldova

0

Încă 4 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astfel, numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 6.236.

Recordul anterior a fost înregistrat pe 30 martie 2021. Atunci autoritățile raportau 46 de victime.

Menționăm că noile victime ale virusului sunt 3 femei și un bărbat.

Deces 6.233: Femeie de 87 de ani din Florești, internată în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială.

Deces 6.234: Bărbat de 67 de ani din r. Sângerei, internat în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, cardiopatie hipertensivă. 

Deces 6.235: Femeie de 67 de ani din Taraclia, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate.

Deces 6.236: Femeie de 70 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.