Acasă Social COVID-19 în R.Moldova// Viața a încă trei persoane a fost curmată...

COVID-19 în R.Moldova// Viața a încă trei persoane a fost curmată în ultimele ore

0

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea a încă trei decese din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Astfel, bilanțul ajunge la 207 decese.

Este vorba despre o femeie de 64 ani, din Edineț. Aceasta a fost internată la data de 28 aprilie, la spitalul din Edineț. Bolnava suferea de insuficiență renală cronică.

Al doilea caz este o femeie de 77 ani, din Edineț, care a fost internată la data de 15 mai, la spitalul din raion. Suplimentar, suferea de boală cerebrovasculară, accident vascular ischemic.

Al treilea caz se referă la un bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău. Acesta a fost internat la data de 13 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Bărbatul suferea de ciroză hepatică mixtă, boală renală cronică, diabet zaharat tip II.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.