Acasă Social Covid-19 a mai făcut o victimă. O femeie de 43 de ani...

Covid-19 a mai făcut o victimă. O femeie de 43 de ani a decedat la spitalul din Slobozia

0

O femeie de 43 de ani a decedat la spitalul din Slobozia din cauza complicațiilor provocate de COVID-19, anunță așa-zisul Minister al Afacerilor Interne de la Tiraspol.

Potrivit informațiilor, pacienta, internată la data de 6 aprilie, a fost diagnosticată cu Covid-19, care i-a provocat o pneumonie bilaterală severă.

Femeia suferea de insuficiență renală cronică și era dependentă de hemodializă.

Starea de sănătate a pacientului s-a agravat în ultimele zile și a fost transferată la terapie intensivă, unde a fost conectată la un dispozitiv de ventilație mecanică.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor, femeia nu a putut fi salvată.

În Republica Moldova, au fost raportate, oficial, 73 de decese provocate de noul coronavirus. Decesul femeii din Slobozia încă nu a fost confirmat de către Ministerul Sănătății.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.