Acasă Politic Costiuc, către directorul Moldsilva: Casa vă va fi sechestrată

Costiuc, către directorul Moldsilva: Casa vă va fi sechestrată

0

Liderul partidului „Democrația Acasă“, Vasile Costiuc, l-a amenințat pe directorul Moldsilva, Dumitru Cojocaru. Acesta l-a atenționat că pentru toate ilegalitățile comise de către acesta casa recent cumpărată de Cojocaru va fi sechestrată și vândută, iar din banii obținuți după vânzare, vor fi sădiți copaci, ceea ce acesta nu a făcut-o în calitate de director al întreprinderii, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md.

Domnul Cojocaru, eu vă atenționez, problma demult e depășită de demisie. Personal am să insist ca tot ce ați obținut ilegal, casa cumpărată recent de sute de mii de euro, am să merg să o filmez, va fi sechestrată, luată în baza unui dosar penal de îmbogățire ilicită și vândută.

Din banii obținuți din vânzarea casei vor fi sădiți copaci acolo de unde i-ați tăiat. Vă o spun foarte deschis”, a declarat Costiuc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.