Acasă Social Corturile instalate în capitală au fost desfiinţate după două săptămâni

Corturile instalate în capitală au fost desfiinţate după două săptămâni

0

Gata cu testarea în corturi! După 2 săptămâni, corturile instalate pentru testarea la COVID-19 în capitală au fost desfiinţate.

Potrivit autorităţilor municipale, cele 16 corturi au contribuit la sporirea capacităţii de testare şi a fost evitat fluxul ridicat de pacienţi în instituţiile medicale, în condiţiile în care solicitările au crescut de 3 ori faţă de alte perioade.

”Din această săptămână nu vor mai fi amplasate corturile pentru testare. Rolul acestor corturi a fost important în perioada fluxului foarte mare la testările COVID”, a declarat primarul Capitalei, Ion Ceban.

Potrivit responsabililor din sănătate, la corturile instalate s-au testat 21.831 de persoane, dintre care 7.000 au primit rezultate pozitive.

Corturile au fost demontate deoarece fluxul de testare s-a redus. Autorităţile locale spun că, dacă va fi nevoie, le vor instala din nou.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.