Acasă Economic Coronavirus în R. Moldova // Program modificat al băncilor în perioada Codului...

Coronavirus în R. Moldova // Program modificat al băncilor în perioada Codului Roşu

0

În contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus mai multe bănci comerciale din R. Moldova au anunțat modificări în programul de lucru.

Astfel, Moldova Agroindbank anunță că de astăzi, 16 martie, a efectuat modificări în programul de lucru al reţelei de sucursale şi agenţii. Respectiv, în Chişinău vor activa 10 sucursale şi 3 agenţii. MAIB subliniază că sucursalele menţionate mai sus vor activa cu program de lucru redus – de la 9:00 până la 14:00, fără pauză de prânz. Detalii AICI. 

În această perioadă, MAIB recomandă vizitarea unităţilor bancare doar pentru operaţiuni de neamânat, respectarea regulilor de igienă, regulilor privind numărul de persoane care se află simultan în bancă şi distanţa de minimum 1 metru necesară a fi păstrată. 

Victoriabank anunță că astăzi, 16 martie, unitățile băncii vor avea orar de lucru standard, cu respectarea obligatorie a regulilor de comportament și igienă (limităm prezența maximă de persoane în unitate, distanța minimă între persoanele din rând). Din ziua de marți, 17 martie, Victoriabank va trece la reducerea graduală a numarului de unități deschise, astfel încat să asigure funcționalitatea băncii și a serviciilor bancare. Banca urmează să anunțe despre modificările respctive.

Și Moldincombank anunță că subdiviziunile băncii trec la regimul limitat de activitate, începând cu ziua de astăzi, 16 martie. Astfel, toate sucursalele vor activa pe parcursul programului obişnuit de lucru, însă cu un număr limitat de angajaţi. Agenţiile nu vor activa, cu excepţia unor agenţii importante din oraşele R. Moldova. Detalii AICI

Mobiasbanca la fel a modificat programul de activitate al băncii, valabil în perioada Codului Roşu la nivel naţional. Banca a redus personalul la locul de muncă și a sistat activitatea în unele unități. Detalii AICI.

BCR Chișinău, anunță modificări în programul sucursalelor începând cu 17.03.2020 și subliniază că programul de lucru al sistemului de deservire la distanță 24Banking va fi în regim obișnuit. Detalii despre sucursalele care vor activa AICI

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.