Acasă Social Coronavirus în R.Moldova // Poliția a amendat câteva persoane din Ialoveni care...

Coronavirus în R.Moldova // Poliția a amendat câteva persoane din Ialoveni care nu au respectat regimul de carantină

0

Oamenii legii din Ialoveni au întocmit 4 procese-verbale și au aplicat amenzi în sumă de 92 500 de lei, cetățenilor ce nu s-au conformat recomandărilor autorităților.

Potrivit unui comunicat al poliției, patru persoane, domiciliate în raionului Ialoveni, care recent au revenit de peste hotarele țării, au fost sancționate pentru că nu au respectat măsurile de profilaxie, fiindu-le întocmite procese-verbale conform art. 76 ¹ Cod Contravențional al RM.

„De asemenea, în urma autosesizării poliției, a fost investigat un caz de încălcare a măsurilor de profilaxie din partea unui agent economic, care își desfășura activitatea cu încălcarea măsurilor instituite de către autorități. În acest caz persoana juridică urmează a fi sancționată conform legislației.La fel, poliția în comun cu medicii, au intervenit într-o localitate în care, o persoană revenită din zona de risc, nu respecta regimul de izolare la domiciliu. Astfel persoana a fost transportată  într-o instituție medicală din mun.Chișinău”, se mai arată în comunicat.

Aici vom aminti că poliția din Sângerei urmează să o sancționeze cu o amendă de câteva zeci de mii de lei pe femeia infectată cu COVID-19, din cauza căreia începând de astăzi orașul Sângerei a intrat în carantină.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.