Acasă Social Coronavirus în R.Moldova // Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 12

Coronavirus în R.Moldova // Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 12

0

Patru cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate pe parcursul zilei de astăzi. Astfel, numărul acestora a ajuns la 12. Informația a fost anunțată de către ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

În trei cazuri este vorba de import a infecției cu COVID-19, dar avem și un caz de import local. Cu alte date suplimentare vom veni în continuare”, a declarat ministrul.

În ce privește cazurile de import, Dumbrăveanu a menționat că pacienții au venit nu doar din Italia, dar și din Marea Britanie și Franța.

Totodată, numărul persoanelor suspectate a ajuns la 48.

La fel, autorităţile au activat al treilea spital strategic pentru trecerea cazurilor de coronavirus confirmate. Este vorba de Spitalul „Căii Ferate”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.