Acasă Social Coronavirus în R.Moldova// 12 persoane infectate cu COVID-19 se află în stare...

Coronavirus în R.Moldova// 12 persoane infectate cu COVID-19 se află în stare gravă

0

12 persoane din cele 94 confirmate cu noul tip de coronavirus rămân în stare gravă. Este vorba despre 10 pacienți internați la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” și 2 persoane aflate în Spitalul Clinic Republican din capitală. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

De asemenea, aceasta a precizat că la Spitalul de boli contagioase pentru copii sunt internați 8 copii, a căror stare este de gravitate medie. Dintre cei 80 de pacienți internați la „Toma Ciorbă”, 10 sunt în stare gravă, 7 – în stare satisfăcătoare și 67 în stare de gravitate medie. 

La Spitalul Clinic Republican rămân internate 3 persoane, dintre care 2 sunt în stare gravă, iar un pacient înregistrează stare de gravitate medie spre ușoară. 

Amintim că sâmbătă, autoritățile anunțau că 8 persoane se află în stare gravă.

Numărul total de cazuri confirmate de infectare cu COVID-19 în R.Moldova a ajuns la 94. 

54 de cazuri au fost înregistrate cu transmitere locală, iar 38 – de import. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.