Acasă Social Contrabandă în România cu țigări din Moldova: Reacția Serviciului Vamal

Contrabandă în România cu țigări din Moldova: Reacția Serviciului Vamal

0

Serviciul Vamal (SV) al Republicii Moldova a venit cu o reacție ca urmare a informațiilor apărute în presa din România privind ancheta efectuată de procurorii DIICOT într-un dosar de contrabandă cu țigări din Republica Moldova, în valoare de peste 1,8 milioane de euro. Într-un comunicat remis presei, Serviciul Vamal al Republicii Moldova informează că are în derulare o investigație privind faptele invocate în dosar.

„Anunțăm că, anterior, Serviciul Vamal al Republicii Moldova a inițiat o anchetă proprie în vederea stabilirii complete a circumstanțelor producerii infracțiunii, inclusiv a unor eventuale implicări sau neglijențe în serviciu admise de funcționarii vamali.

Rezultatele anchetei demarate vor fi făcute publice după finalizarea tuturor investigațiilor de rigoare”, menționează Serviciul Vamal.

TIR-uri ticsite cu țigări de contrabandă au reușit să treacă prin Vamă și punctul de trecere al frontierei Sculeni.

Nu mai puțin de 11 transporturi cu țigări de contrabandă care au tranzitat Vama Sculeni au fost filate de polițiștii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.