Acasă Justiţie Constantin Țuțu (cu mandat de arest) va sta în carantină 14 zile

Constantin Țuțu (cu mandat de arest) va sta în carantină 14 zile

2

Procuratura Generală confirmă predarea benevolă organelor de drept din Republica Moldova a fostului deputat, Constantin Țuțu, la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița. Potrivit unui comunicat de presă al PG, acesta urmează a fi preluat de Procuratura Anticorupție pentru efectuarea acțiunilor de urmărire penală ce se impun, inclusiv aducerea la cunoștință a învinuirii și audiere în cadrul dosarului intentat pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită.

Reieșind din prevederile dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale, „numitul urmează a se afla în stare de carantină timp de 14 zile”. În septembrie anul trecut, la demersul procurorilor, pe numele fostului deputat a fost emis un mandat de arestare, în contumacie și anunțat în căutare internațională. 

PG menționează că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanței.

sursa:deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.