Acasă Sport Conor McGregor și Dustin Poirier vor lupta din nou în cușca UFC

Conor McGregor și Dustin Poirier vor lupta din nou în cușca UFC

0

Un nou duel de foc în Ultimate Fighting Championhip, cea mai mare promoție de arte marțiale mixte. Irlandezul Conor McGregor și americanul Dustin Poirier vor lupta din nou în cușca UFC, transmite SafeNews.md cu referire la Publika.md.

Un alt episod al rivalității dintre cei doi mari luptători de MMA, al treilea, va avea loc la Las Vegas în data de 10 iulie.

În urmă cu șapte ani, McGregor se impunea în fața lui Dustin Poirier. Pentru acea înfrângere, americanul s-a revanșat abia în 2021, în ianuarie, făcându-l knock-out pe irlandez în repriza a doua.

Conor McGregor a fost pus la podea după o serie excelentă de pumni a lui Poirier, însă irlandezul de 32 de ani spune că l-au afectat serios loviturile adversarului în zona gambelor. 

McGregor a sosit la conferința de presă în cârje, având dificultăți reale de deplasare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.